Profesioniști în Marketing Online

Creat special pentru cei ce au afaceri, agentia CASONI MEDIA SOLUTIONS îți oferă servicii personalizate prin care îți poți crește numărul clienților. De la strategie la implementare, avem soluții pentru problemele tale de vizibilitate.

Noi tratăm fiecare client cu atenția meritată, pentru că fiecare client este unic și valoros!

Te putem ajuta să ai mai mulți clienți

Viziunea noastră este să plasăm firma ta pe piață ca un brand puternic. Putem face posibil acest lucru având la bază doar produse și servicii de calitate. Iată cum te putem ajuta!

 

Serviciile Noastre

Realizare Site Web

Site-ul web este cartea de vizită pentru orice business. Realizam site-uri dinamice, cu grafica personalizata, adaptabile tuturor dispozitivelor ( laptop, desktop, tableta, smartphone)

Realizare Magazine Online

Magazinul tau online cu rezultate GARANTATE. Control total al produselor, vanzarilor, clientilor. Multiple modalitati de plata ( cu cardul , plata PAYPAL, plata ramburs).

Campanii Facebook & Google AdWords

Fiți prezent în căutarea clienților, exact în momentul în care aceștia caută produsele sau serviciile pe care le oferiți. Plătiți numai atunci când aceștia dau clic pentru a accesa site-ul dvs. sau când vă apelează.

SEO, Cuvinte Cheie

Suntem experti in cuvinte cheie, SEO, pozitionarea site-ului tau in prima pagina google, gratie experientei acumulate in mai mult de 12 ani de experienta in mediul online.

Gazduire site

Cele Mai Sigure Si Mai Rapide Servere. Domeniu Si Certificat SSL.

Design

Identitatea vizuală este crucială pentru ca brandul tău să transmită încredere și coerență.
Mai mult de

de site uri realizate

Peste

de campanii Facebook si Google

Peste

de site uri web gazduite

Locatie

Strada General Vasile Milea, bloc A7, scara C, apartament 1, Ploiesti

(+40) 723 04 67 69

[email protected]

Follow Us

Call Now Button